پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

عادل الجبیر: چین بزرگترین شریک تجاری عربستان است

عادل الجبیر: چین بزرگترین شریک تجاری عربستان است وزیر مشاور در امور خارجه عربستان، چین را بزرگترین شریک تجاری کشورش دانست و بر اهمیت همکاری دو کشور برای تضمین ثبات و امنیت جهانی تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۱۰ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 30
کد خبر: ۲۶۷۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، عادل الجبیر، وزیر مشاور در امور خارجه عربستان سعودی در مصاحبه‌ای با خبرگزاری «شینهوا» چین ضمن اشاره به تقویت چشمگیر همکاری‌ها میان دو کشور چین و عربستان طی سه دهه گذشته، بر اهمیت مبادلات فرهنگی و تجاری برای تقویت منافع مشترک دو کشور تاکید کرد.

الجبیر گفت: چین بزرگترین شریک تجاری عربستان محسوب شده و عربستان نیز بزرگترین شریک چین در منطقه خاورمیانه است.

او در چارچوب اظهارات خود درباره ساختار جهانی با اشاره به اهمیت برقراری عدالت و برابری برای کشور‌های در حال توسعه، بر لزوم همکاری میان عربستان و چین برای تضمین ثبات و امنیت جهانی تاکید کرد.

وزیر مشاور در امور خارجه عربستان سعودی گفت: ساختار بین‌الملل در خصوص رفع نیاز‌ها و خواسته‌های کشور‌های در حال توسعه باید عادلانه و برابر باشد چراکه هر دو کشور در برابر سایر کشور‌های در حال توسعه مسئول هستند تا به آنها در دسترسی به فناوری، تامین مالی و بازار‌ها کمک کنند.

الجبیر با اشاره به پایبندی مشترک و رویکرد عملی دو کشور به چندجانبه‌گرایی واقعی گفت: چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان این مشارکت را بیشتر تعمیق کرد و زمینه‌های فناوری و ابتکارعمل‌های مربوط به آب‌وهوا را برای همکاری ایجاد کرد.

الجبیر در پایان نیز گفت: آنچه در عرصه‌های چندجانبه اهمیت دارد، برخورد منطقی، خردمندانه و علمی برای حل مشکلات به جای امتیازگیری‌های سیاسی و یا سرزنش کردن است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار